söndag 25 juli 2010

Shopping i storstan

Rapport från Götet. Hade en fantastisk dag på outleten i går, och jag är mäkta stolt över inköpen. Bland fynden fanns nämligen en hel hög med jobbrelaterade plagg: Däribland en kostym (solklart jobbrelaterat); ett par kostymbyxor (ditto); två par skjortor (indeed); ett par stövlar (typ); en sommartopp (ok, kanske lite mer after work); en stickad tröja, genomskinlig med lurextrådar, synnerligen oversized (tveksamt, men den såg cool ut...)... Dessutom fick ett par rosa heels med blommor i tån stå tillbaka för ett par fotriktiga (tror det i alla fall) sandaler.

Det enda som saknades var Karins sällskap. Karin har varit med på shoppingorgierna på Freeport de senaste åren och lämnade således ett tomrum efter sig. Som tur är litar jag på att Karin shoppar på sitt håll i stället (nu låter det som att hon är död, det är hon som tur är inte; hon har bara haft tidigare semester i år).

En annan sak som saknas är en klassisk modebloggsbild på alla inköp. Någon sådan finns inte för tillfället. Kanske kommer i morgon.

Inga kommentarer: