tisdag 15 juli 2008

Ölandsrapport

Jo, de senaste dagarna har alltså tillbringats på Öland i sällskap med E, S och kungafamiljen (jag delade dock inte hotellrum med de sistnämnda...).

Vistelsen har bland annat inbegripit aktiviteter såsom:

* champagne i Hello-Kitty-muggar (förutom de tre gånger som S gick ned i receptionen och bad om tre champagneglas...)

* krav på leg till entrén på Strand Hotell (där vi liksom säkert drog upp medelålder med ett par år...)

* villkor till en efterfest med ett par - till vardags ambulanskörande, men för stunden fyllekåta - killar med att vi skulle få åka ambulans dit. Motdraget blev att färdas i en konstant tutande taxi hela vägen i stället. Vi avböjde. Det hade vi troligtvis gjort ändå.

* tjat på nattreceptionisten på hotellet om att få beställa nattamat. Det hela slutade med att den stackars killen delade med sig av sina egna nattmackor, som hans arbetsgivare försett honom med. Detta fanns inte med på notan när vi checkade ut i morse.

* botaniserande i den trevliga vintagebutiken Smyckeskrinet i Borgholm. Butiken ligger mitt i en trädgård och säljer smycken, väskor, skor och klänningar från hela världen. Egentligen ska det väl förtydligas att det är undertecknad som gillar den här affären. E och S tar en snabb titt och lämnar sedan mig för att ta en mer grundlig runda i lugn och ro. Denna gången blev det tyvärr inget fynd, men det är ändock en fröjd att gå in och titta.

* två solröda och ömma ryggar

... åsså en massa skratt och annan galenskap, förstås...

Tyvärr kan inte denna redogörelse understrykas med fotobevis, eftersom MiaLottas mamma fortfarande har MiaLottas knyckta kamerasladd i sitt våld.

, , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Du borde haft en cool telefon som du kunde blogga ifrån ;-)