måndag 25 februari 2008

Klänningar, klänningar

Måste ta en liten paus för att inte somna... Med lite glammiga Oscarsklänningar är det dock lättare att hålla sig vaken :)

Snyggast var tre kvinnor i rött: Anne Hathaway, Heidi Klum och Kathereine Heigl (som tyvärr såg ut att ha gjort en misslyckad spraytan nyligen...). Jag som är svag för rosa gillade även Cameron Diaz.

Magrast var Renée Zellweger, som inte direkt gjorde saken bättre genom att åla i sig ett silverfodral. Några som lyckligtvis inte var magra var gravida Jessica Alba samt Nicole Kidman. Alba hade emellertid en långt mer stilig blåsa, även om Kidman nog hade ansträngt sig för en glamourös look genom att hänga på sig lite julgransglitter...

Är kluven till Marion Cotilliards Gaultiersjöjungfru... gillar annorlunda kreationer som sticker ut, men det kan bli för mycket också... nåväl, får spana på rörliga bilder senare.

Bakläxa blir det till Calista Flockhart, som hade en snyggare karl än klänning. Jennifer Hudson skulle också kunna ta hjälp av någon mer välvillig person nästa år.

... och visst är det kul att sitta och bedöma kändisarna, när man själv sitter halvt yrvaken i några paltor som råkade ligga överst i byrålådan ;)

Inga kommentarer: